Shtëpi> Rreth nesh > fabrikë > Teknologjia e tekstilit Zhongtai

Zhongtai Textile Technology Co., Ltd.(Korla)

Zhongtai Textile Technology Co., Ltd.(Korla)

Zhongtai Textile Technology Co., Ltd. (Korla) (në tekstin e mëtejmë "Korla Zhongtai Textile Technology"), e njohur më parë si Xinjiang Fulida Fiber Co., Ltd., u themelua më 6 gusht 2007 dhe u ndryshua në Xinjiang Zhongtai Textile Group Co., Ltd. më 6 gusht 2019. Kompania, më 5 janar 2022, u ndryshua në Korla Zhongtai Textile Technology Co., Ltd., me një kapital të regjistruar prej 3.969 miliardë juanë. Në prill 2016, ishte plotësisht blerë nga Xinjiang Zhongtai (Group) Co., Ltd., një ndërmarrje e madhe shtetërore në Rajonin Autonom të Xinjiang Uygur, dhe tani është një kompani tërësisht shtetërore. Kompania ndodhet në anën lindore të Autostradës Kombëtare 218 në Korla Ekonomike dhe Zonës së Zhvillimit Teknologjik dhe në anën veriore të Kanalit Kryesor të Kutës, që mbulon një sipërfaqe prej rreth 200 hektarësh dhe kryesisht e angazhuar në prodhimin, shitjen dhe zhvillimin teknologjik të fibrave kryesore celuloze dhe fibrave kryesore të diferencuara dhe të funksionalizuara celuloze. Produktet kryesore janë pambuku- tip zbardhues , zbardhues me gjatësi të mesme, zbardhues me gjobë, zbardhues i llojit të leshit, fibër mjekësore me ngjyrë të bardhë të lartë, fibra rezistente ndaj flakës, fibra të tipit leshi dhe specifika të tjera të fibrave kryesore të celulozës, si dhe specialitete të tjera dhe gjatësi të ndryshme mohuese dhe gjatësitë. Fibra të shkurtra celuloze me ngjyrë.

Me kujdesin dhe mbështetjen e komiteteve të partisë dhe qeverive në të gjitha nivelet, Korla Zhongtai Textile Technology ka formuar një model zhvillimi nga pulpa e gjelbër, prodhimi i pulpës së drurit të ricikluar, prodhimi i fibrave të shkurtra celuloze dhe tjerrëja e nivelit të lartë. Ajo është bërë një ndërmarrje në shkallë të gjerë me një prodhim vjetor prej 380,000 ton fibër bazë celuloze, 90,000 ton tul, 300,000 ton acid sulfurik, duke mbështetur termocentralin 76 MW, asete totale prej 12.2 miliardë juanësh dhe 1,900 punonjës të grupeve të ndryshme. .

Korla Zhongtai Textile Technology zbaton në mënyrë aktive strategjinë kryesore të zhvillimit të industrisë së tekstilit dhe veshjeve në rajonin autonom për të nxitur punësimin e miliona njerëzve dhe luan një rol në demonstrimin dhe promovimin në ndërtimin e Parkut Industrial Tekstil Korla. Zbatoni në mënyrë aktive transformimin dhe zgjerimin teknologjik për të përmbushur furnizimin me lëndë të parë për mullinjtë tjerrëse në park, për të promovuar prodhimin e gjelbër, miqësor ndaj mjedisit dhe për kursimin e energjisë, për të krijuar një model zhvillimi rrethor dhe të rinovueshëm dhe për të kombinuar ndërmarrjet e lidhura në rrjedhën e sipërme dhe të poshtme për të përshpejtuar faqosja e fibrave të viskozës në Xinjiang për t'u bërë më e fortë, më e madhe dhe më e mirë dhe të përpiqet të shtyjë industrinë e tekstilit të Xinjiang në një lartësi të re.

Kompania kaloi sistemin kombëtar të menaxhimit të cilësisë ISO9001, sistemin e menaxhimit mjedisor ISO14001 dhe auditimin e certifikimit të sistemit ndërkombëtar të menaxhimit të shëndetit dhe sigurisë OHSAS18001. Produktet kanë kaluar STANDARD 100 nga OEKO-TEX? çertifikimin dhe certifikatat FSC dhe CFCC të sistemit të menaxhimit të pyjeve. Në vitin 2018, ajo u bashkua me Aleancën e Zhvillimit të Gjelbër të Industrisë së Fibrave të Rigjeneruara Celuloze; në vitin 2019, ajo kaloi auditimin e certifikimit STeP (certifikimi i prodhimit të qëndrueshëm të tekstilit) dhe aplikoi për etiketimin Made in Green (prodhim i gjelbër). Kompania ka fituar me sukses "National Celulose Fiber and Textile R&D and Production Demonstration Base", "National Labor Award". ", "National Excellent Brand Contribution Award in Chemical Fiber Industry", "'China Chemical Fiber Industry Association · Green Universe Fund' Green Contribution Bronze Key Award" "National Textile Industry Building Party Advanced Enterprise", "National Textile Labor Relations Enterprise Harmonious" , "Çmimi Special për Arritjen e Inovacionit të Menaxhimit të Industrisë së Tetë Kombëtare të Tekstilit", "Fabrika e Gjelbër e Rajonit Autonome", "Ndërmarrja kryesore udhëheqëse e Industrializimit të Rajonit Autonome" dhe shumë tituj të tjerë nderi.

Duke parë përpara për të ardhmen, Zhongtai Textile Technology do të mbështetet në avantazhet e saj të burimeve, avantazhet e politikave të diferencuara dhe avantazhet e veta në talente, teknologji dhe tregje për të vendosur në mënyrë të vendosur konceptin e ekologjisë së gjelbër dhe zhvillimit intensiv, dhe për të thelluar integrimin e burimeve, për të forcuar bashkëpunimin industrial, optimizojnë sistemet dhe mekanizmat, bëjnë çdo përpjekje për të ndërtuar kapacitetin e zhvillimit të qëndrueshëm të zinxhirit industrial, përshpejtojnë promovimin e cilësisë, efiçencës dhe ndryshimeve dinamike dhe japin kontribute pozitive për stabilitetin social, stabilitetin afatgjatë dhe zhvillimin ekonomik në Xinjiang.