Rreth nesh

Kultura Zhongtai

Misioni i Ndërmarrjes
Misioni i Ndërmarrjes
Promovimi i pasurimit të njerëzve
Xinjiang Ndërto Atdheun

Pasuroni njerëzit:
Përfitoni punonjësit, përfitoni jetesën e njerëzve, bëni punonjësit të pasur me ekonomi, shpirt dhe lumturi.

Promovoni Xinjiang:
Zhvillimi i ndërmarrjes, për ndërtimin ekonomik lokal, ushqimin e shoqërisë, për stabilitetin e Xinjiang.

Ndërtoni Atdheun:
Ndërmarrje të forta dhe të shkëlqyera, për të rritur vazhdimisht konkurrencën e industrisë kimike të Kinës dhe përpjekjet e pandërprera.

Vizioni i Korporatës
Vizioni i Korporatës
Klasi i parë në botë
Statusi i Grupit të Ndërmarrjeve të Energjisë

Epokë e re, mjedis i ri, veprim i ri Integroni "Rripin dhe Rrugën", promovoni fuqishëm reformën strukturore në anën e ofertës, përmirësoni vazhdimisht gatishmërinë e teknologjisë, përmirësoni vazhdimisht nivelin e menaxhimit, promovoni vazhdimisht inovacionin dhe zhvillimin, konsolidoni vazhdimisht statusin industrial, forconi vazhdimisht funksionin e kapitalit, vazhdimisht optimizoni nivelin e shkallës, përmirësoni vazhdimisht imazhin e markës, zgjeroni vazhdimisht hapësirën e hapësirës, ​​zgjeroni vazhdimisht hapësirën kohore, theksoni vazhdimisht konotacionin e bukur kimik dhe arrini grupin e ndërmarrjeve të energjisë dhe kimikateve të klasit botëror me status të klasit botëror, jini lider i zhvillimit të inovacionit, zhvillimit të koordinuar , zhvillim i gjelbër, zhvillim i hapur dhe zhvillim i përbashkët.

Vlerat thelbësore të korporatës
Vlerat thelbësore të korporatës
Për hir të publikut, devotshmëria birnore është e para dhe më e rëndësishmja

të orientuar nga njerëzit:
Punonjësit janë burimi i parë i ndërmarrjes, zhvillimi varet nga punonjësit, zhvillimi për punonjësit.

Publike së pari:
Interesat kombëtare, interesat rajonale, interesat e ndërmarrjeve. Në tërësi, interesat lokale u binden interesave të përgjithshme.

Devotshmëria birnore vjen e para:
Shoqëri mirënjohëse, ndërmarrje mirënjohëse, prindër mirënjohës, përkushtim birnor, miq të mirë, respektoni etikën sociale, etikën profesionale, virtytin familjar, moralin personal.

Harmonia:
Toleranca, virtyti, bashkimi dhe bashkëpunimi, punojnë së bashku, jetojnë në harmoni, zhvillim harmonik. Të gjitha gjërat janë për njerëzit, punët publike janë të parat dhe devotshmëria birnore është e para.

Fryma e Ndërmarrjes
Fryma e Ndërmarrjes
Punë e palodhur dhe përkushtim

Fryma e Zhongtai është mishërimi konkret i kulturës së shkëlqyer tradicionale të Kinës, kulturës revolucionare dhe kulturës së përparuar. Është pasuria e çmuar shpirtërore e formuar nga njerëzit e Zhongtai në 60 vjet inovacion dhe sipërmarrje. Është thelbi i studimit dhe trashëgimisë së popullit Zhongtai. Performanca kryesore është: me këmbë në tokë, shpirt i punës; pavarësisht nga koha, pavarësisht nga përkushtimi i pagesës; ngarkesë përpara, shpirt i paepur sipërmarrës; guxim për t'u ngjitur, shpirt risi vetë-përmirësimi.