Grup

Hyrje në grup

2001

Vendosja në

2006

Kompania e Bursës Shenzhen në

45

filial në pronësi të plotë

47

Shoqëritë aksionare

45000

Punonjes

100 miliardë ¥

Pasuritë totale

$2.146

Kapitali i Përgjithshëm

100 miliardë ¥

Të ardhurat operative të vitit 2022

Që nga themelimi i saj,
Kompania ka fituar nderime të shumta

Në vitet e fundit, kompania ka bërë arritje të mëdha në inovacionin shkencor dhe teknologjik, përfitimet ekonomike, cilësinë e produktit, kursimin e energjisë dhe reduktimin e emetimeve, përdorimin e burimeve, mbrojtjen e mjedisit, strategjinë e markës, sigurinë e prodhimit, përgjegjësinë sociale, menaxhimin e ndërmarrjes, burimet njerëzore, ndërmarrjen ndërtimi i kulturës e kështu me radhë.

Kompanisë i është dhënë Urumqi zhvillimi ekonomik "ndërmarrjet me kontribut të jashtëzakonshëm", "ndërmarrjet e kontributeve të papaguara tatimore", "Zhvillimi perëndimor i ndërmarrjeve më të mira të Xinjiangit", Njësia Pilot e Ekonomisë Rrethore e Rajonit Autonom të Xinjiang "," Njësia e Avancuar e Kontrollit të Ndotjes së Ajrit të qytetit Urumqi ", Titulli nderi "Njësia e Qytetërimit të Rajonit Autonome", 500 ndërmarrjet më të mira kimike të Kinës "," Ndërmarrjet kimike më në rritje në Kinë". Fitoi çmimin "2011" CCTV Finance 50 Top Company "Award". Maj 2014, Kina dhe Thailand Chemical fituan "Çmimin e Nominimit të Çmimit të Industrisë së Kinës". Në vitin 2018 fitoi "Çmimin e Pestë Industrial të Kinës" dhe tituj të tjerë nderi.