Rreth nesh

Kontakt

Na Kontaktoni

Për të pasur detaje të makinës! Për të marrë çmimin më të fundit!
Për të gjetur makinën tonë të përdorur në lokalin tuaj!
Na kontaktoni tani……

 • Kompania:

  Xinjiang Zhongtai Import & Export Co., Ltd

 • Kompania:

  Zhong Tai International Development (HK) Limited

 • Adresa:

  Nr.39, Rruga Yangchenghu, zona e zhvillimit E&T, Urumqi, XinJiang Kinë

 • E-mail:

  zhongtaiint@xjzhongtai-chem.com

hartë
Karierë

Xinjiang Zhongtai Chemical Co., Ltd.është mbështetje kryesore e rajonit autonom të Xinjiang Uygur për avantazhet e ndërmarrjeve të konvertimit të burimeve, e themeluar më 18 dhjetor 2001, e listuar në bursën e Shenzhen më 8 dhjetor 2006, paraardhësi i ndërmarrjes është Xinjiang Fabrika e sodës kaustike e ndërtuar në vitin 1958.

 • Vizioni i Ndërmarrjes
 • Misioni i Ndërmarrjes
 • Vlerat thelbësore të ndërmarrjes
 • Shpirti i ndërmarrjes
 • Vizioni i Ndërmarrjes

  Për të krijuar një grup industrial shekullor të orientuar drejt popullit

  Vizioni i Ndërmarrjes
 • Misioni i Ndërmarrjes

  Pasuroni njerëzit, përparoni Xinjiang, forconi vendin

  Misioni i Ndërmarrjes
 • Vlerat thelbësore të ndërmarrjes

  Të orientuar nga njerëzit, Biznesi i drejtë, Filial i pari, Vlerëson paqen

  Vlerat thelbësore të ndërmarrjes
 • Shpirti i ndërmarrjes

  Jini me këmbë në tokë, përpiquni dhe përkushtohuni, të patundur dhe të motivuar

  Shpirti i ndërmarrjes

Gati për të aplikuar?