Shtëpi> Rreth nesh > fabrikë > Grupi i drithërave dhe vajrave Xinjiang

Xinjiang Cereals and Oils Group Co., Ltd.

Xinjiang Cereals and Oils Group Co., Ltd.

Xinjiang Cereals and Oils Group Co., Ltd. u miratua nga Qeveria Popullore e Rajonit Autonom të Xinjiang Uygur si një ndërmarrje e klasit II në nëntor 1999 dhe u krijua zyrtarisht në korrik 2000. Është fabrika e yndyrave, fabrika e ushqimit dhe fabrika e përpunimit të makinerive në Xinjiang dhe ndërmarrjet tjera pas ristrukturimit të themelimit të ndërmarrjes. I autorizuar nga Qeveria Popullore e Rajonit Autonom për të operuar dhe menaxhuar shoqërinë dhe asetet shtetërore brenda fushës së autorizimit, nën Byronë e Ushqimit të Rajonit Autonom; Në vitin 2018, menaxhohej nga SASAC; Në shkurt 2020, me miratimin e Qeverisë Popullore të Rajonit Autonom, Grupi i Drithërave dhe Vajrave Xinjiang iu transferua Xinjiang Zhongtai (Group) Co., Ltd. si një filial i klasit të dytë në pronësi të plotë; Në Dhjetor 2021, sipas zgjidhjeve të integruara të pjatës së grupit zhongtai, si paraqitje e arsyeshme e industrisë bujqësore, përdorni mirë tabelën e artë "ushqimi i ri", grupi i ri ushqimor ndahet në platformën e sektorit bujqësor, kompania xinjiang zhongtai degë dytësore e bujqësisë. Zhvillimi bashkë., LTD., një kapital i regjistruar prej 557.5 milion juanë, kompania është e vendosur në zonën e zhvillimit ekonomik dhe teknologjik të Urumqit, rruga liqenore yangcheng nr. 39. Është ndërmarrja kryesore kryesore e industrializimit bujqësor në rajonin autonom dhe një nga 100 sipërmarrjet më të mira në rajonin autonom. Kompania është shpërblyer me çmimin "Ndërmarrja Demonstruese e Përpunimit të Përpunimit të Naftës dhe Grurit të Siguruar" nga Shoqata e Industrisë së Grurit dhe Naftës së Kinës, dhe Ndërmarrja fituese në konkursin kombëtar "Ankang Cup".

Si ndërmarrje shtylla e sektorit bujqësor të Zhongtai Group, Grupi i Drithërave dhe Vajrave Xinjiang integron plotësisht sektorin e drithit, vajit dhe blegtorisë të grupit. Ajo ka 14 filiale të nivelit të dytë, duke përfshirë New Grain Oil Company, New Grain Agricultural Development Company, Xinjiang Haozi Livestock Company, Zhongtai New Grain Agricultural Science and Technology Company, New Grain Yan Yangtian Tomato Co., LTD., New Grain Golden Valley Kompania e Investimeve, Kompania e Miellit Xinjiang Bayi etj., me 1020 punonjës. Objekti i biznesit të kompanisë është: i angazhuar në mirëmbajtjen dhe vlerësimin e aseteve shtetërore dhe investimeve të autorizuara nga qeveria popullore e Rajonit Autonom; Përpunimi dhe shitjet e magazinimit të drithit dhe vajit, zhvillimi i drithërave dhe produkteve të naftës, tregtia e drithit dhe e naftës dhe produkteve bujqësore, tregtia e importit dhe eksportit, përpunimi dhe tregtia e produkteve të domates, blerja dhe përdorimi i materialeve të prodhimit bujqësor, shitja e blegtorisë, zhvillimi i pasurive të paluajtshme, marrja me qira e banesave , menaxhimin e pronave, magazinimin dhe transportin dhe biznese të tjera. Ajo është përgjegjëse për ruajtjen e 6,198 ton vaj ushqimor dhe 20,206 ton grurë në rajonin autonom. Miell rezervë komunale Urumqi 1200 ton; Qeveria qendrore rezervon përkohësisht 3,000 ton grurë dhe 1,000 ton oriz të përfunduar komunal. Tani ajo ka një kapacitet prej 150,000 ton përpunim miell, 150,000 ton përpunim vaj pambuku, 45,000 ton rafinim vaji, 30,000 ton mbushje vaji në ambalazhe të vogla dhe të mesme, 10,000 ton domate të kaluara dhe 15,000 ton domate.

Nën drejtimin e dhjetë industrive kryesore të Zhongtai Group për të mbështetur tre industritë kryesore, Grupi i Drithërave dhe Vajrave Xinjiang do t'i përmbahet progresit të qëndrueshëm, do të kompensojë mangësitë, do të zbatojë planin e zhvillimit dhe vendosjen e punës së industrisë bujqësore të Zhongtai Group, do të integrojë burime superiore , do të zgjerojmë platformën dhe rrjetin e shitjeve, Ne do të promovojmë zhvillimin me cilësi të lartë të industrisë bujqësore në gjashtë fusha: blegtoria, përpunimi i foragjereve, ruajtja e grurit, përpunimi i vajit, industria e domates dhe shitjet e produkteve të specializuara të Xinjiang, dhe do të arrijmë zhvillimin e koordinuar të zinxhiri industrial, zinxhiri i vlerës, zinxhiri i furnizimit, zinxhiri i vlerës së shtuar dhe zinxhiri i punësimit. Kanali i financimit bankar do të hapet për të ndihmuar biznesin kryesor të bëhet më i fortë, më i mirë dhe më i madh, të integrojë mënyrën e zhvillimit të industrive parësore, dytësore dhe terciare, të kompensojë mangësitë dhe zonat e dobëta dhe të ndërtojë Grupin e Drithërave dhe Vajrave Xinjiang në një grup të integruar. kompani e grupit të të gjithë zinxhirit të industrisë bujqësore.