Shtëpi> Rreth nesh > fabrikë > Fukang Energy

Xinjiang Zhongtai Chemical Fukang Energy Co., Ltd.

Xinjiang Zhongtai Chemical Fukang Energy Co., Ltd.

Xinjiang Zhongtai Chemical Fukang Energy Co., Ltd. ndodhet në "Bazën e Demonstrimit të Industrisë së Re Kombëtare të Industrializimit" - Parku Industrial Xinjiang Fukang. Ajo është e lidhur me Xinjiang Zhongtai Chemical Co., Ltd. "Zhongtai Chemical", kodi i aksioneve 002092), një kompani e listuar e kontrolluar nga Xinjiang Zhongtai (Group) Co., Ltd. Kompania u krijua më 5 gusht 2009 dhe guri i themelit u vendos më 19 gusht të të njëjtin vit, me një kapital të regjistruar prej 2.2 miliardë juanë dhe asete totale prej 9.3 miliardë juanë. Pas simpoziumit qendror të punës në Xinjiang në maj 2010, kompania kapi mundësitë e zhvillimit, përshpejtoi ndërtimin e projektit, propozoi "dy hapa të bashkuar në një hap" dhe kombinoi ndërtimin e fazës së parë dhe të dytë të parkut industrial me 800,000 ton klorur polivinil rrëshirë dhe 600,000 XNUMX ton membranë jonike sode kaustike dhe projekti i ekonomisë rrethore të prodhimit të instaluar të energjisë elektrike 300,000 kWh, të cilat përfunduan plotësisht dhe u vunë në prodhim në nëntor 2012. Janë më shumë se 2,000 të punësuar, me një moshë mesatare 32 vjeç.

Fukang Energy është vënë në funksion prej afro 7 vitesh. Pas optimizimit dhe përmirësimit të vazhdueshëm teknologjik, kapaciteti prodhues i pajisjes është ushtruar më tej. Aktualisht, ajo ka formuar një shkallë prodhimi vjetor prej 900,000 ton rrëshirë polivinilklorur dhe 650,000 ton sodë kaustike të membranës jonike. Aktualisht prodhon kryesisht rrëshirë PVC të tipit SG-3, SG-5, SG-7, SG-8, 62GP, 72GP, 67FL tre lloje rrëshirë paste, P2500, P1800, P400, rrëshirë matting, rrëshirë me ndikim të lartë, materiale speciale për produkte si valvola dhe helmeta sigurie etj., si dhe sodë kaustike e lëngshme dhe sodë kaustike flake, me kapacitet prodhimi prej 18 markash të ndryshme rrëshire në total. Ajo është zhvilluar në një bazë të industrisë klor-alkali që integron R&D, prodhimin, përpunimin dhe ruajtjen e klor-alkalit, me kapacitetin më të madh të prodhimit, teknologjinë e përparuar të procesit dhe objektet e plota mbështetëse industriale të Zhongtai Chemical. Ajo është gjithashtu "ndërmarrja e teknologjisë së lartë" e parë në nivel kombëtar, "Njësia Kombëtare e Demonstrimit të Fabrikës së Gjelbër", "Ndërmarrja Petrokimike e Efikasitetit të Energjisë Leader Benchmark Enterprise" dhe "National Youth Civilization" në industrinë PVC karabit kalciumi. Produkti kryesor PVC është një nga pesë rrëshirat për përdorim të përgjithshëm me prodhimin më të madh, koston më të ulët dhe të vetmin produkt kimik bazë që nuk përdor naftën si lëndë të parë. Përdoret gjerësisht në më shumë se 20 industri si nafta, industria kimike, industria e lehtë, tekstile, materiale ndërtimi, të lidhura ngushtë me fusha të ndryshme të ekonomisë kombëtare.

Aktualisht, Fukang Energy ka një qendër teknologjike të nivelit kombëtar me një investim total prej 130 milion juanë. Bazuar në kërkimin dhe zhvillimin e produkteve specifike për PVC, me shumë performancë dhe me shumë qëllime, ajo thellon reformën e ofertës, zgjeron fushën e aplikimit të PVC dhe realizon prodhim të produkteve të nivelit të lartë dhe të larmishëm. Aktualisht, produkte speciale të rrëshirës si P1800, P2500, P400 dhe rrëshirë mat janë zhvilluar dhe prodhuar në një shkallë të gjerë, të cilat përdoren gjerësisht në mjekësi, dekorimin e automobilave, shiritat transportues, shiritat mbyllës dhe fusha të tjera, duke mbushur boshllëkun. në prodhimin e rrëshirave speciale në pajisje të mëdha në industri. Mbështetja e ndërtimit të një baze demonstrimi të prodhimit pas përpunimit të PVC me një prodhim vjetor prej 50,000 ton, kryesisht duke synuar profilet e nivelit të lartë PVC, tubacionet, shabllonet e ndërtesave, gur-plastikë, dru-plastikë, izolim muresh dhe materiale të tjera të reja ndërtimi tregjet, duke udhëhequr aplikimin e materialeve të ndërtimit PVC drejt zhvillimit me cilësi të lartë.

Fukang Energy do t'i përmbahet konceptit të ri të zhvillimit, do të thellojë reformën strukturore të ofertës në përputhje me kërkesat e zhvillimit me cilësi të lartë, do të insistojë në transformimin e industrive tradicionale me teknologji të lartë dhe do të përshpejtojë zbatimin e inteligjencës industriale, informatizimit dhe përmirësimit dixhital. dhe transformim për të forcuar, zgjeruar dhe optimizuar procesin e acetilenit Industria e PVC-së e njohur si "patenta e Kinës", zgjerojë zinxhirin industrial, përmirëson zinxhirin e vlerës, mbron me vendosmëri sigurinë kombëtare të energjisë dhe ndihmon Made in China 2025.