Shtëpi> Rreth nesh > fabrikë > MarkorChem

Xinjiang MarkorChem Co., Ltd.

Xinjiang MarkorChem Co., Ltd.

Xinjiang Markor Chemical Industry Co, Ltd. është një degë e ZhongTai Group.i cili u themelua në vitin 2004. Ajo është e vendosur në Markor Chemical Park në zonën e Zhvillimit Ekonomik dhe Teknologjik, Korla, Xinjiang, Kinë. Duke shfrytëzuar avantazhet gjithëpërfshirëse të burimeve lokale të gazit natyror në Korlë, prodhimi BDO i Markorit ka arritur performancë të jashtëzakonshme në kursimin e energjisë dhe mbrojtjen e mjedisit. Markor është një nga prodhuesit kryesorë në tregun e rrjedhës së poshtme të BDO, dhe ka arritur performancë të jashtëzakonshme në cilësinë e produktit dhe shërbimin ndaj klientit.