Shtëpi> Rreth nesh > fabrikë > Toksun Energy Chemical

Xinjiang Zhongtai Chemical Toksun Energy Chemical Co., Ltd.

Xinjiang Zhongtai Chemical Toksun Energy Chemical Co., Ltd.

Zhongtai Chemical Toksun energjetik dhe park industrial kimik është në gusht 2012 për të marrë përsipër origjinalin pas shtimit të ri në kompani, për të promovuar burimin e avantazhit lokal të Toksun si gur gëlqeror, konvertimin e qymyrit, në bazë të 500000 ton karabit kalciumi origjinal. kapaciteti i prodhimit, përmirësimi i zinxhirit industrial, investimi njëri pas tjetrit 600000 ton karabit kalciumi dhe mbështetja e projekteve të reja të termocentraleve 2 x 300000 mw, 300000 ton rrëshirë me performancë të lartë dhe blerja e ish-kompanisë së çimentos Sanchuan, planifikimi dhe ndërtimi sinkron i projektit të çimentos së skorjes së karbitit të kalciumit, për të ndërtuar një park industrial të integruar të ekonomisë rrethore. Deri më tani, parku mbulon një sipërfaqe prej më shumë se 3000 mu, me asete totale prej 7.2 miliardë juanë, dhe ka formuar një kapacitet vjetor prodhimi prej 1.2 milion ton karabit kalciumi dhe 2×300 milion kilovat kapacitet të instaluar. Janë më shumë se 3,700 të punësuar, ndër të cilët më shumë se 1100 të punësuar të pakicave etnike, që përbëjnë rreth 30% të numrit të përgjithshëm.

Me menaxhimin e standardizuar të sigurisë dhe ndërtimin e ekipit si bartës, përmbajuni syve nga brenda, menaxhmentit për të përfituar, për sigurinë për përfitim, promovoni menaxhimin e mirë dhe të standardizuar, përmirësoni nivelin bazë të menaxhimit. Përmbahen konceptit të mbrojtjes së mjedisit, dhe vazhdimisht rrisin përpjekjet e peizazhit të bimëve, industria kombëtare e karabit të kalciumit bimore së pari. Rritja e vazhdueshme e investimeve për sigurinë dhe mbrojtjen e mjedisit, ka prezantuar manipulatorin automatik të lëshimit, makinën e sipërfaqes së rrëshqitjes, sistemin e transportit të hirit të gazit dhe pajisje të tjera të avancuara teknologji thelbësore të sigurisë dhe pajisje automatizimi. Katër studio master, duke përfshirë rajonin autonom, kompaninë e grupit dhe kompaninë, janë krijuar për të stimuluar inovacionin e të gjithë stafit. Shumë teknologji të tilla si matja automatike e gjatësisë së elektrodës dhe kontrolli në internet kanë thyer problemet e industrisë dhe janë marrë 16 patenta praktike kombëtare. Menaxhimi i prodhimit të sigurisë në vend është bërë ndërmarrja standarde e industrisë së karbitit të kalciumit.