Shtëpi> Produkt > Gjelbër Kimike > Rrëshirë kloroeter

rrëshirë polieteri e klorur; CPE MP45; CPE MP35; CPEMP25

rrëshirë polieteri e klorur; CPE MP45; CPE MP35; CPEMP25


Rezistenca ndaj korrozionit: Rrëshira epoksi e klorur ka rezistencë të shkëlqyeshme ndaj saponifikimit, dhe atomet e klorit në zinxhirin molekular janë shumë të qëndrueshme, duke i dhënë produkteve rezistencë të lartë korrozioni ndaj ujit, acideve, alkaleve dhe kripërave.

  Shpërndaje
  Pronë

  Veshja me rrëshirë epokside të klorur ka të gjitha vetitë e mbrojtjes moderne ndaj korrozionit, të tilla si rezistenca ndaj ujit, rezistencë ndaj hidrolizës, rezistencë ndaj motit dhe rezistencë ndaj korrozionit kimik. Përdoret gjerësisht në industri të tilla si kimike, metalurgjike, miniera, sistemet e furnizimit me ujë dhe ndërtimi i anijeve dhe ka aplikime specifike në fushat e mëposhtme:

  Veshje të rënda kundër korrozionit për atmosferën industriale, të tilla si ndërtesat e fabrikave, pajisjet, tubacionet, rezervuarët e magazinimit, inxhinieri komunale, portet dhe portet. Rrëshira epoksi e klorur është shumë e përshtatshme për mbrojtjen nga korrozioni në atmosferat industriale për shkak të rezistencës së saj të shkëlqyer ndaj ujit dhe kimikateve, ngjitjes së mirë dhe rezistencës ndaj saponifikimit.

  Veshje të rënda kundër korrozionit për anijet, të tilla si pjesë të ndryshme të trupit të anijes, veçanërisht për vendet rezistente ndaj korrozionit të ujit të detit. Rrëshira epokside e klorur ka veti të shkëlqyera të papërshkueshme nga uji, rezistencë ndaj ujit të kripur, rezistencë ndaj motit të jashtëm, kundër zverdhjes, kundër pluhurit dhe efikasitet të lartë kundër korrozionit afatgjatë. Veshjet e formuluara thahen shpejt dhe janë të lehta për t'u përdorur, gjë që ka një rëndësi të madhe në fushën e mbrojtjes nga korrozioni në industrinë e ndërtimit të anijeve.

  Veshje për kontejnerët dhe makineritë e transportit, të tilla si hekurudhat, anijet dhe kontejnerët tokësorë, makineritë e transportit dhe cisternat e mallrave të rrezikshme. Veshjet me rrëshirë epoksi të klorur kanë ngjitje të shkëlqyer dhe rezistencë ndaj ujit dhe mund të sigurojnë qëndrueshmërinë e veshjes brenda një gamë të gjerë ndryshimesh të temperaturës.

  Abetare dhe veshje të sipërme metalike të lehta. Është e vështirë të aplikohen veshje për pllaka alumini, zinku, çeliku të galvanizuar dhe metale të tjera me ngjyra, dhe veshjet e zakonshme të rrëshirës sintetike nuk mund të ngjiten mirë me to. Veshja do të zhvishet nga nënshtresa. Megjithatë, veshjet me rrëshirë epokside të klorur mund të ngjiten mirë.

  Veshje speciale për ura, inxhinieri detare, dhe inxhinieri energjetike etj. Ato mund të përdoren gjithashtu për veshjet me primer inorganike, bojëra për shënjimin e rrugëve, veshje plastike, veshje kundër zjarrit etj.


  Specifikim
  Parametër Objektiv
  Temperatura e zbutjes: 52 ° C
  Vëllimi në masë: afërsisht 370 kg / m³
  Tretshmëria në ujë i pazgjidhshëm
  Viskoziteti (23.2°C / tretësirë ​​tolueni 20%): (mPa·s) 44
  Dendësia e dukshme, g/ml 0.38
  Përmbajtja e klorit, % 44.4


  Aplikacion

  Veshjet me rrëshirë eterike të klorur karakterizohen nga veti të shkëlqyera moderne kundër korrozionit, duke përfshirë rezistencën ndaj ujit, rezistencën ndaj hidrolizës, rezistencën ndaj motit dhe rezistencën ndaj korrozionit kimik. Ato përdoren gjerësisht në industrinë kimike, industrinë metalurgjike, industrinë e minierave, sistemet e furnizimit me ujë dhe industrinë e ndërtimit të anijeve, ndër të tjera. Aplikacionet specifike përfshijnë:

  Veshje të rënda industriale atmosferike antikorozive: të tilla si ndërtesat e fabrikës, pajisjet, tubacionet, rezervuarët e magazinimit, inxhinieria komunale dhe portet dhe doket. Veshjet e rrëshirës me eter të klorur janë shumë rezistente ndaj saponifikimit, ujit dhe kimikateve dhe kanë ngjitje të shkëlqyer, duke i bërë ato ideale për astar dhe veshje të sipërme antikorozive në atmosferat industriale.

  Veshje antikorozive të rënda për anijet: të tilla si pjesë të ndryshme të bykut të anijes, veçanërisht të përshtatshme për vendet që janë rezistente ndaj korrozionit të ujit të detit. Veshjet me rrëshirë eterike të klorur kanë rezistencë të shkëlqyer ndaj ujit, rezistencë ndaj ujit të kripur, rezistencë ndaj motit të jashtëm, rezistencë kundër zverdhjes dhe shkumësimit dhe veti antikorozive me efikasitet të lartë afatgjatë. Veshjet e formuluara thahen shpejt dhe janë të lehta për t'u përdorur, duke i bërë ato të rëndësishme në fushën e antikorozionit në industrinë e ndërtimit të anijeve.

  Veshjet e kontejnerëve dhe veshjet e makinerive të transportit: të tilla si kontejnerët hekurudhor, detar dhe tokësor, makineritë e transportit dhe cisternat e mallrave të rrezikshme. Veshjet e rrëshirës së eterit të klorur kanë ngjitje të shkëlqyer dhe rezistencë ndaj ujit, dhe mund të ruajnë stabilitetin brenda një diapazoni të gjerë temperaturash.

  Abetaret dhe shtresat e sipërme të metaleve të lehta: për shkak se alumini, zinku, fletët e çelikut të galvanizuar dhe metalet e tjera me ngjyra janë të vështira për t'u veshur, veshjet e zakonshme të rrëshirës sintetike nuk mund të ngjiten mirë me to dhe veshja do të zhvishet nga nënshtresa. Veshjet me rrëshirë me eter të klorur mund të ngjiten mirë me to.

  Veshje speciale për ura, inxhinieri detare dhe inxhinieri energjetike: mund të përdoren gjithashtu për abetare inorganike, bojëra për shënjimin e rrugëve, veshje plastike, veshje rezistente ndaj zjarrit, etj.


  Paketa, Transporti, Magazinimi

  Paketuar në qese letre kraft, 20 kg për qese:

  Ruani në një vend të freskët, të thatë dhe të ajrosur mirë dhe parandaloni që temperatura e ruajtjes të kalojë 40°C. Trajtojeni me kujdes gjatë transportit për të shmangur shtrydhjen dhe mbajeni larg burimeve të nxehtësisë dhe mjediseve të lagështa.

  Ky produkt nuk klasifikohet si material i rrezikshëm dhe mund të transportohet nga toka, deti ose ajri pa iu nënshtruar rregulloreve përkatëse të transportit

  Ne ofrojmë mostra falas prej 0.5-1 kg, ju duhet vetëm të paguani ngarkesën, ju lutemi mos ngurroni të na kontaktoni nëse keni nevojë për të.


  hetim

  Kontaktoni