Shtëpi> Lajme

Zhongtai Henghui hap prodhimin e zënë me fuqi të plotë për të shfrytëzuar potencialin e rritjes së efikasitetit

Koha: 2023-09-05

Që nga fillimi i vitit, Zhongtai Henghui ka thelluar planin strategjik, ka eksploruar në mënyrë aktive tregjet jashtë shtetit, ka penguar rrugën e zhvillimit të cikleve të dyfishta vendase dhe ndërkombëtare, dhe klientët e huaj janë derdhur, dhe materialet e tij të gjelbra të pa endura me viskozë miqësore me mjedisin janë zhdukur pa probleme. jashtë vendit dhe përfitimet e korporatave janë rritur ndjeshëm.

Në intervistë, autori mësoi se çdo punonjës i Zhongtai Henghui i kushton rëndësi të madhe përgjegjësisë së cilësisë, cilësia e produktit është shpesh në mendje, kontrolloni rreptësisht çdo proces, mos lejoni më të keqen më të vogël, gjeni probleme, hera e parë për të zhvilluar masa korrigjuese. , dhe vazhdimisht përmirësohen dhe përditësohen në procesin e kontrollit, në mënyrë që të arrihet kontroll i rreptë i cilësisë së produktit dhe të sigurohet që performanca e produktit është më e mirë se kërkesat e klientëve jashtë shtetit. Dhe formuloni plane transporti logjistike të synuara për të siguruar që mallrat të dorëzohen në kohë, sipas sasisë dhe cilësisë, dhe t'u ofrojnë klientëve në mënyrë efektive shërbime cilësore.

1

2

Zhongtai Henghui, si një degë e Zhongtai Group, integron kërkimin dhe zhvillimin, prodhimin dhe shitjet dhe është një nga projektet kryesore të ndërtimit në rajonin autonom. Investimi i fazës së parë prej 1.5 miliardë lekësh, mbulon një sipërfaqe prej 220 hektarësh, të importuara TRUETZSCHLER, AUTEFA, DILO dhe linjat e tjera kryesore ndërkombëtare të prodhimit të spunlaced 12, faza e dytë planifikon të investojë 18 linja prodhimi të spunlaced.

Në të ardhmen, Zhongtai Henghui do të bazohet në Xinjiang, duke u përballur me të gjithë vendin, duke rrezatuar botën dhe duke u përpjekur të lërë më shumë produkte me cilësi të lartë të shkojnë jashtë vendit, duke theksuar hijeshinë unike të "Made in China".