Shtëpi> Produkt > Gjelbër Kimike > BDO

1,4 Butanediol

1,4 Butanediol


1,4-butanediol (Butane-1,4-diol) është një substancë organike me formulë molekulare të C4H10O2 dhe peshë molekulare 90.12. Pamja është lëng vajor pa ngjyrë ose të verdhë. E djegshme, pika e ngrirjes 20.1 ℃, indeksi i thyerjes 1.4461. Është i tretshëm në metanol, etanol, aceton dhe pak i tretshëm në eter. Është higroskopik, ka shije të hidhur dhe pak të ëmbël.

  Shpërndaje
  Pronë

  Për shkak të barrierave të larta teknike dhe burimeve të kufizuara të lëndëve të para, prodhimi global i BDO është relativisht i përqendruar. Në vitin 2011, kapaciteti global i BDO u shpërnda kryesisht në Azi, Shtetet e Bashkuara dhe Evropë, me kapacitetin BDO aziatik që përbën 56.6%.

  1,4-butanediol (BDO) është një lëndë e parë kimike e rëndësishme organike dhe kimike e imët, e cila mund të gjenerojë shumë derivate si THF, PTMEG, GBL, etj. BDO dhe derivatet e tij mund të përdoren gjerësisht në plastikë PBT, material elastik, poliuretani, farmaceutike, kozmetike dhe fusha të tjera.

  Specifikim
  Emri i produktit 1,4-Butanediol industrial kod Q/652871 MKHG 001-2019
  Artikujt e analizës Indeksi i Cilësisë Cilësia e matur Metoda e dërgesës
  Tema & Dukje Lëng transparent pa ngjyrë, pa papastërti të dukshme Vizual
  1,4-Butanediol,% ≥ 99.50 99.55 GB / T24768-2009
  2-Me til-1,4-butanediol,% 0.13 MKHG-T4-JC-003-2022
  Cyl.Aceta,% 0.09 MKHG-T4-JC-003-2022
  Uji, % ≤0.03 0.0066 GB / T 6283

  Platinun-cobal APHA color,Hazen/Platinun cobal

  ≤10 4 GB / T 3143
  Aplikacion
  11
  Plastike PBT
  21
  Material elastik
  125
  poliuretani
  258
  Farmaceutike
  Paketa, Transporti, Magazinimi

  Paketimi, Transporti dhe Magazinimi

  Paketimi: ISO TANK kanaçe/bateri ISO TANK 25 ton/TANK. 200 kg / daulle

  Transporti: mund të transportohet me trena, makina dhe anije

  Ruajtja: hermetike, për t'u ngrohur në temperaturë të ulët

  hetim

  Kontaktoni