Shtëpi> Produkt > Gjelbër Kimike > CPVC

klorur polivinil i klorur;cPVC

klorur polivinil i klorur;cPVC


Për shkak të vetive të tij të shkëlqyera, materiali CPVC përdoret gjerësisht në fushat e mëposhtme:

Industria kimike: CPVC mund të përdoret në tubacione kimike, valvola, rezervuarë magazinimi dhe pajisje të tjera. Mund t'i rezistojë temperaturave të larta dhe mjeteve korrozive, dhe ka forcë të mirë mekanike dhe rezistencë ndaj presionit.

  Shpërndaje
  Pronë

  Produktet CPVC kanë avantazhet e rezistencës ndaj temperaturës së lartë, rezistencës ndaj korrozionit, forcës së lartë mekanike dhe karakteristikave të tjera, dhe mund të përdoren gjerësisht në fusha kimike, ndërtimore, elektrike, farmaceutike dhe të tjera.

  Rezistenca ndaj temperaturës së lartë: Krahasuar me PVC-në e zakonshme, CPVC ka një temperaturë më të lartë të shtrembërimit të nxehtësisë dhe mund të funksionojë në mënyrë të qëndrueshme në mjedise mbi 90℃.

  Rezistenca ndaj korrozionit: Materiali CPVC ka rezistencë të mirë korrozioni dhe mund të përdoret në mjedise acidike dhe alkaline, si dhe me jone klori, oksidantë dhe mjete të tjera gërryese.

  Forca mekanike: CPVC ka forcë të lartë mekanike, rezistencë të mirë ndaj ndikimit dhe rezistencë ndaj presionit dhe mund të përballojë forca dhe presione të caktuara të jashtme.

  Rezistenca ndaj UV: Materiali CPVC është relativisht i qëndrueshëm ndaj rrezatimit UV dhe nuk plaket ose zbardhet lehtë.

  Performancë e mirë e izolimit elektrik: Materiali CPVC ka performancë të mirë izoluese elektrike dhe mund të përdoret në pajisjet elektrike dhe fusha të tjera.

  Saldueshmëria: Materiali CPVC mund të lidhet me saldim me tretës ose saldim me shkrirje të nxehtë, me forcë të lartë lidhjeje dhe më pak të prirur ndaj rrjedhjeve të ujit.

  Mbrojtja e mjedisit: Materiali CPVC nuk përmban substanca të dëmshme si halogjenet dhe metalet e rënda dhe plotëson kërkesat për mbrojtjen e mjedisit.

  Rezistencë e përmirësuar ndaj nxehtësisë: Temperatura e pikës së zbutjes është 120°C kur përmbajtja e klorit është 67%. Prandaj, rezistenca ndaj nxehtësisë e CPVC është 20 ~ 40ºC më e lartë se ajo e klorurit të polivinilit dhe produktet CPVC nuk deformohen në ujë të valë.

  Vetitë mekanike të përmirësuara: Në temperatura më të larta, disa veti të CPVC si forca në tërheqje, forca në përkulje dhe fortësi janë përmirësuar në krahasim me PVC, me ngurtësi më të lartë. Megjithatë, performanca e ndikimit të CPVC është më e keqe se ajo e PVC dhe zvogëlohet me rritjen e përmbajtjes së klorit.

  Rezistencë e mirë ndaj korrozionit: rezistent ndaj acidit dhe alkalit në temperaturë të lartë, i pa gërryer nga acidi klorhidrik ose avulli i nxehtë i klorit, rezistent ndaj alkaneve lineare dhe vajrave, etj., me rezistencë të shkëlqyer ndaj korrozionit.

  Rezistencë e mirë ndaj flakës: Ka karakteristikat e retardantit të flakës dhe mbylljes së mirë të ajrit. Në temperaturë të lartë, ka rezistencë të lartë izolimi dhe humbje të vogla dielektrike, dhe ka rezistencë të shkëlqyer ndaj flakës.

  Performanca e mirë e përpunimit: CPVC mund të përdoret për metodat e përdorura zakonisht në përpunimin e ngurtë të PVC, domethënë, nxjerrja, injektimi, kalendrimi, tornimi, bluarja dhe shpimi mund të kryhen në pajisjet e përpunimit PVC, dhe shkalla e tkurrjes së produktit është e ulët.

  Veti të tjera: Për shkak të përmbajtjes së lartë të klorit, CPVC nuk digjet fare dhe ka rezistencë të mirë ndaj flakës. CPVC gjithashtu ka veti të mira izoluese elektrike, veçanërisht rezistencë të lartë izoluese në temperatura të larta, humbje të ulët dielektrike dhe përçueshmëri të ulët termike, të cilat mund të përdoren në prodhimin e materialeve të ndryshme izoluese. Për sa i përket vetive kimike, CPVC ka të njëjtat veti si PVC, dhe mund t'i rezistojë acidit dhe alkalit në temperaturë të lartë. CPVC nuk sulmohet nga acidi klorhidrik ose avujt e nxehtë të hidrogjenit, dhe është gjithashtu rezistent ndaj hidrokarbureve dhe vajrave me zinxhir të drejtë.


  Specifikim
  Lloji i nxjerrjes CPVC
  Projekt indeks
  Jashtë Pluhur i bardhë
  Përmbajtja e klorit% 67.0 0.5 ±
  Shkalla e sitës % (përmes sitës 0.355 mm) ≥ 99
  Dendësia e dukshme g/ml ≥ 0.50
  % e paqëndrueshme ≤0.3
  Derdhja me injeksion CPVC
  Projekt indeks
  Jashtë Pluhur i bardhë
  Përmbajtja e klorit% 66.5 0.5 ±
  Shkalla e sitës % (përmes sitës 0.355 mm) ≥ 99
  Dendësia e dukshme g/ml ≥ 0.55
  % e paqëndrueshme ≤0.3


  Aplikacion

  Përdorimi i CPVC është shumë i gjerë, duke përfshirë pothuajse të gjitha sferat e jetës. Përdoret kryesisht për prodhimin e tubave, tubacioneve të ujit të nxehtë dhe të ftohtë, tubacioneve kimike, tubacioneve të transportit të fushave të naftës; pllaka dhe fletë, materiale shkumë, materiale rezistente ndaj flakës, materiale të përbëra, modifikime të fibrave vinyl, veshje dhe ngjitës, materiale izoluese elektrike, derdhje me injeksion.

  管材、管件、阀门(应用场景)_副本

  Paketa, Transporti, Magazinimi

  Forma e paketimit: 25 kg/çantë

  Ne ofrojmë mostra falas prej 0.5-1 kg, ju duhet vetëm të paguani ngarkesën, ju lutemi mos ngurroni të na kontaktoni nëse keni nevojë për të.


  hetim

  Kontaktoni