Besim
Përsosmëri
Vitalitet
Ndërtimi i
prezente dhe
duke krijuar të ardhmen
Ndërtimi i a
parku dhe
gjelbërimi i një Gobi
indeks video

RRETH KOMPANISE
Grupi Zhongtai

Zhongtai Group është një kompani grupi me një kompani të listuar dhe më shumë se 200 degë. Paraardhësi i tij u themelua në vitin 1958, me asete totale prej më shumë se 2 trilion juanë, të ardhura vjetore nga shitjet prej 200 miliardë juanë dhe më shumë se 50,000 punonjës.

Lexo më shumë
Kontaktoni Ekspertët
ico
Kontaktoni Ekspertët

Krijo të ardhmen
së bashku, Zhongtai mblidhen të gjithë studentët....

Lexo më shumë
Kulturë korporative
ico
Kulturë korporative

E ekuilibruar, e arritshme, këmbëngulëse dhe gjithëpërfshirëse. Ajo
ka konotacion të pasur të mençurisë....

Lexo më shumë
Histori
ico
Histori

Nëse keni ndonjë pyetje, ju lutemi na kontaktoni dhe ne
do te pergjigjet sa me shpejt.

Lexo më shumë
Shpërndarja e Fabrikës
ico
Shpërndarja e Fabrikës

Produktet eksportohen në provincat e brendshme dhe
rajone dhe eksportohet në Rusi....

Lexo më shumë
Kontaktoni Ekspertët
ico
Kontaktoni Ekspertët

Krijo të ardhmen
së bashku, Zhongtai mblidhen të gjithë studentët....

Lexo më shumë
Kulturë korporative
ico
Kulturë korporative

E ekuilibruar, e arritshme, këmbëngulëse dhe gjithëpërfshirëse. Ajo
ka konotacion të pasur të mençurisë....

Lexo më shumë

KLASIFIKIMI
Industritë kryesore

Gjelbër Kimike

Zbatimi i transformimit të burimeve të favorshme të Xinjiang dhe strategjisë së "tre bazave dhe një kanali", zhvillojnë fuqishëm klor-alkalin...

Tjerrje ekologjike pambuku

Mbjellja dhe blerja e pambukut, prodhimi i lëndëve të para dhe fibrave të celulozës, prodhimi dhe shitja e fibrave sintetike, tjerrja, përpunimi dhe shitjet...

Shërbimet e zinxhirit të furnizimit

Zbatoni strategjinë kombëtare "Dual Carbon", promovoni kombinimin optimal të qymyrit, metanit me qymyr, gazit natyror, energjisë termike dhe energjisë së re ...

01 Kimika e gjelbër
02 Tjerrje ekologjike pambuku
03 Shërbimet e Zinxhirit të Furnizimit

QENDRA E LAJMEVE
Zhontai News & Blog

Wang Pingyang, kryetar i Shenzhen Energy Group, është transferuar në kryetar të Xinjiang Zhongtai Group.
Journalist Visits the Factory|New Quality Productivity in the wisdom intelligence factory
Lajm i mirë|Fukang Energy u identifikua si grupi i parë i "Ndërmarrjeve Kombëtare të teknologjisë së lartë" në 2023
Zhongtai Henghui hap prodhimin e zënë me fuqi të plotë për të shfrytëzuar potencialin e rritjes së efikasitetit
 • 2023-05-06
  Wang Pingyang, kryetari i Shen...

  Sipas llogarisë zyrtare publike të wechat të Xinjiang Zhongtai (Group) Co., LTD. (në tekstin e mëtejmë "Grupi Zhongtai"), Grupi Xinjiang Zhongtai mbajti një forum të posaçëm kërkimor të Departamentit të Inovacionit dhe Teknologjisë më 4 maj. Wang Pingyang, Sekretar i Partisë dhe Kryetar i Grupit Zhongtai, mori pjesë në takim dhe mbajti një fjalim.

 • 2024-02-29
  Journalist Visits the Factory|...

  What is the change of new productivity? The answer is new science technology, new mode of production and new industrial form.

 • 2023-11-28
  Lajm i mirë|Fukang Energy ishte id...

  Kohët e fundit, Zyra e Grupit Drejtues Kombëtar për Identifikimin dhe Menaxhimin e Ndërmarrjeve të Teknologjisë së Lartë publikoi listën e grupit të parë të ndërmarrjeve të teknologjisë së lartë të identifikuar dhe raportuar nga institucionet e identifikimit të Rajonit Autonom të Xinjiang Uygur në 2023, dhe Fukang Energy ishte midis tyre.

 • 2023-09-05
  Zhongtai Henghui i hapur me fuqi të plotë...

  Që nga fillimi i vitit, Zhongtai Henghui ka thelluar planin strategjik, ka eksploruar në mënyrë aktive tregjet jashtë shtetit, ka penguar rrugën e zhvillimit të cikleve të dyfishta vendase dhe ndërkombëtare, dhe klientët e huaj janë derdhur, dhe materialet e tij të gjelbra të pa endura me viskozë miqësore me mjedisin janë zhdukur pa probleme. jashtë vendit dhe përfitimet e korporatave janë rritur ndjeshëm.

QENDRA E PRODUKTIT
Produktet kryesore

CPVC

Për shkak të vetive të tij të shkëlqyera, materiali CPVC përdoret gjerësisht në fushat e mëposhtme: Industria kimike: CPVC mund të përdoret në tubacione kimike, valvola, rezervuarë magazinimi dhe pajisje të tjera. Mund t'i rezistojë temperaturave të larta dhe mjeteve korrozive, dhe ka forcë të mirë mekanike dhe rezistencë ndaj presionit.

1,4 Butanediol

1,4-butanediol (Butane-1,4-diol) është një substancë organike me formulë molekulare të C4H10O2 dhe peshë molekulare 90.12. Pamja është lëng vajor i pangjyrë ose i verdhë. I djegshëm, pika ngrirjeje 20.1 ℃, indeksi i thyerjes 1.4461. Është i tretshëm në metanol, etanol, aceton dhe pak i tretshëm në eter. Është higroskopik, ka shije të hidhur dhe pak të ëmbël.

PET

Vetitë: Një flakë transparente e hollë dhe e butë. Bërë prej plastike, ngjitëse, gome ose materiale të tjera. Shpjegimi shkencor është: një material dydimensional i formuar nga depozitimi i atomeve, molekulave ose joneve në sipërfaqen e një substrati.

Materialet e biodegradueshme PBAT

PBAT është një plastikë termoplastike e biodegradueshme. Është një kopolimer i butilenit adipat dhe butilen tereftalatit. Ai ka të dyja karakteristikat e PBA dhe PBT.

Rrëshirë polipropileni

Rrëshirë polieteri e klorur

Rezistenca ndaj korrozionit: Rrëshira epoksi e klorur ka rezistencë të shkëlqyeshme ndaj saponifikimit, dhe atomet e klorit në zinxhirin molekular janë shumë të qëndrueshme, duke i dhënë produkteve rezistencë të lartë korrozioni ndaj ujit, acideve, alkaleve dhe kripërave.

Rrëshira kryesore PVC e kompanisë (PVC), sode kaustike me membranë jonike, fibër viskoze, fije viskoze BDO PTA dhe produkte të tjera, të cilat janë eksportuar vazhdimisht në Rusi, Azinë Qendrore, Azinë Jugore, Amerikën e Jugut dhe Afrikë dhe vende dhe rajone të tjera me treg të lartë ndërgjegjësimi dhe besueshmëria.